Rosmarin

’Et liv uden fester, er som en lang vej uden kroer”

Siden sin opførelse har Ellegaarden altid været midtpunkt i glædesfyldte begivenheder – fra lystige musikanters sang og musik tilbage i 1700-tallet, til blomstrende drive-in cafeteria i de glade halvtredsere. I dag kan man opleve den inderlige glæde, det er at nyde kvalitet og velsmag i indbydende smukke og hyggelige omgivelser – til selskaber eller som al la carte gæst.

Restaurant Ellegårdens oprindelse ligger tilbage til 1700-tallet, hvor dette var et lille husmandssted og blev beboet af musikanter der levede af at spille, synge og sprede glæde. Op gennem årene blev det til en bondegård og nu var det svinenes grynten og køernes muhen, der var musikken og stedets levebrød.
I ca. 1950 blev det drive-in cafeteria og gartneri, et meget yndet udflugtsmål. I 1986 blev det omdannet til restaurant, men stadig med bevarelsen af den gamle hygge. Gartneriet blev nedlagt og i stedet blev der anlagt et dejligt udeareal med en lille sø. Her kan gæsterne i forbindelse med et selskab f. eks. nyde velkomstdrinken, eller drikke kaffen. Årene med musikanter, dyr og landbrug, er nu blevet forenet til en hyggelig restaurant og selskabsforretning. Nu serveres der høj kvalitet af mad og hyggemusik. Så fra oprindelse, og til nu, kan man se at vor vision stadig holder; nemlig at sprede glæde.

Lis Taal har siden 1986 ejet og drevet Restaurant Ellegaarden i Hillerød.
Siden 2000 i samarbejde med sønnen John Taal.Lis og John Taal har begge en lang historie indenfor restaurationsbranchen. Lis Taal har bl.a. arbejdet på SAS Royal Hotel, Restaurant Wiwex og Storkereden. John Taal, har bl.a. arbejdet på Hotel Trouville, Kystens Perle samt krydstogtsskibene Royal Viking og Queen Elisabeth II.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!
John Taal
ellegaarden-stemning-collage02
ellegaarden-stemning-collage01