Afbudspolitik

Vi ønsker gerne at vide det endelige antal gæster til selskabet senest 14 dage før arrangementet finder sted. Ved afbud af et selskab, skal det meddeles senest 2 dage før arrangements start og er uden beregning.

Depositum

Depositum på kr. 3000,- betales ved reservation af selskabslokale og modregnes i den endelige regning.

Ekstra selskabstimer

Vi tager naturligvis højde for alle slags allergener, og finder nogle gode alternativer til menuen, hvis det er nødvendigt. Kontakt os, så vi kan finde en løsning.

Allergener

Er festen stadig godt i gang når vi nærmer os dets forventede afslutning, er det muligt at forlænge tidsrammen for selskabet. Der vil i givet fald blive tillagt en pris på 60 kr. pr. person pr. time. Prisen er inkl. øl, vand og vin.

Handicapforhold

Der er niveauforskelle i lokalerne, som kan være udfordrende for kørestolsbrugere. Det kan dog godt lade sig gøre at komme rundt, og vi står selvfølgelig klar til at assistere ved behov. Vores store parkeringsplads foran restauranten gør det muligt at blive kørt til døren.

Musik

Det er muligt at medbringe egen musik til lejligheden. Hvis det ønskes, kan vi være behjælpelige med, at henvise til musikere. Restauranten har musikbevilling til kl. 03.00. Der bedes i øvrigt tages hensyn til restaurantens øvrige selskaber.

Børn

Børn i alle aldre er selvfølgelig velkomne hos os. Er barnet 10 år og derunder spiser det til halv pris. Det er muligt at bestille børnemenuer til selskabet, såfremt det ønskes. Børnene er velkomne til at færdes på vores store, grønne areal foran restauranten.

Pynt

På bordene vil der til arrangementet være arrangeret blomster i vase. Ønskes der større blomsterdekorationer kan disse tilkøbes for kr. 200,- pr. dekoration. Man er også vekommen til selv at medbringe blomster og øvrig pynt.

Øvrigt

Vi gør opmærksom på, at baren lukker 30 min. før arrangementets afslutning. Derefter bedes lokalet forlades.

I er velkomne til selv at medbringe slik og chokolade.

Prisen for arrangementet er inkl. moms, betjening, borddækning, stearinlys og blomster i vase.

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne hvis der er mere du ønsker afklaret.